Læskærm Læskærm
Weyer læskærm til cabriolet!
Fås til næsten alle cabrio modeller
tuga tuga
Tuga Chemie – Bilpleje i top kvalitet
Super effektive pleje produkter til bil og motorcykel
KN KN
K&N High Flow AirFilter
Optimere din motor med et K&N filter!
ClimAir ClimAir
Climair vindafvisere
Nem montering, slip for støj og regn!
CarShades Carshades
CarShades – Bilspecifikke solgardiner
Sporty look, komfort og sikkert
gummimaatte gummimaatte
Bilspecifikke gummimåtter med perfekt pasform
Bilspecifikke gummimåtter med perfekt pasform
 
 
 

Nyheder

Next
Prev

Lige nu køber andre kunder

Next
Prev

På tilbud

Next
Prev
Varenr.
CL466688
Simoniz, Universal Colour Restorer, 500ml
Vejl.pris 99,00 kr. Vejl.pris 99,00 kr. Special Price 49,00 kr. Regular Price 99,00 kr.
Lagerstatus:
Loading
Varenr.
CL310944
Carpoint, Snekæder, Str. 7 (Biler under 2000kg) - 2stk.
Vejl.pris 299,00 kr. Vejl.pris 299,00 kr. Special Price 179,00 kr. Regular Price 299,00 kr.
Lagerstatus:
Loading
Varenr.
CL310925
Carpoint, Snekæder, Str. 6 (Biler under 2000kg) - 2stk.
Vejl.pris 299,00 kr. Vejl.pris 299,00 kr. Special Price 179,00 kr. Regular Price 299,00 kr.
Lagerstatus:
Loading
Varenr.
CL310881
Carpoint, KNN 40, Snekæder, Str. 4 - 2stk.
Vejl.pris 299,00 kr. Vejl.pris 299,00 kr. Special Price 179,00 kr. Regular Price 299,00 kr.
Lagerstatus:
Loading
Varenr.
CL310864
Carpoint, Snekæder, Str. 3 (Biler under 2000kg) - 2stk.
Vejl.pris 299,00 kr. Vejl.pris 299,00 kr. Special Price 179,00 kr. Regular Price 299,00 kr.
Lagerstatus:
Loading
Varenr.
CL290479
Sportsgrill - Audi A3 8P (03-)
Vejl.pris 690,00 kr. Vejl.pris 690,00 kr. Special Price 125,00 kr. Regular Price 690,00 kr.
Lagerstatus:
Loading
Varenr.
CL290456
Sportsgrill - Audi TT 8N (99-05)
Vejl.pris 990,00 kr. Vejl.pris 990,00 kr. Special Price 125,00 kr. Regular Price 990,00 kr.
Lagerstatus:
Loading

Autodele

Velkommen til Carlab! Carlab er et univers af autodele til din bil, og vi har gjort det nemt for dig og samlet det hele et sted. Vores mission er, at du kan besøge hjemmesiden og finde alle de reservedele, som du skal bruge – uanset om det er elektronik, bilpleje, indvendigt eller udvendigt udstyr.

Vi er en e-mærket onlinebutik, som altid sætter kundernes ønsker højest. Vores sortiment omfatter et stort og gennemgående udvalg under hver enkelt kategori, så vi sikrer os, at du altid kan finde det, som du skal bruge.

Carlab gør det nemt for dig

Hvem siger, at det behøver at være besværligt at få fat i manglende reservedele til bilen? Hos Carlab har vi forsøgt at udvikle en hjemmeside, som er brugervenlig og gennemsigtig. På den måde kan du finde frem til det rigtige udstyr, både når du ved præcis, hvad det drejer sig om, men også, når du er mere usikker. Derfor har vi lavet en funktion, hvor du nemt og enkelt kan vælge din bilmodel, og så har vi samlet alt udstyr til lige præcis din bil på én side – det bliver ikke nemmere.

Mangler du reservedele til din bil?

Måske har du prøvet det før. Lige pludselig er der en reservedel i bilen, der skal skiftes uden varsel, eller du får en skør idé til en måde, hvorpå du kan løfte din bils udstyr eller udseende til noget helt særligt. Carlab er med dig hele vejen igennem, når du står i situationer som disse.

Står du og mangler reservedele til din bil? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi sørger for et stort udvalg til lave priser samt en hurtig levering fra vores eget lager. Vi forhandler kun reservedele i høj kvalitet, og vi har helt sikkert noget til din bil blandt vores mere end 150.000 forskellige produkter. Hos Carlab finder du blandt andet disse reservedele:

  • Autostereo
  • Pærer og lygter
  • Fælge
  • Bilpleje
  • Gadgets

Og her er der blot tale om et lille udsnit af vores udvalg. Når du har fundet kategorien med din bilmodel her hos Carlab, kan du være sikker på, at alle reservedelene i udvalget passer til lige præcis din bil. Uanset om du ejer en Alfa Romeo, Aston Martin eller en Peugeot, så har vi et knivskarpt udvalg til dig.

Kan jeg få vejledning til mit valg af bildele?

Det korte svar er ja. Vores team består af dygtige og kompetente medarbejdere, som altid sørger for en kyndig service og vejledning. Hvis du har spørgsmål, har du både mulighed for at kontakte os på tlf. 70 277 388 på hverdage mellem 08.00-16.00, på mail: carlab@carlab.dk eller besøge os i Hvalsø. Du kan vælge at afhente dine varer i vores butikker, når det passer dig.

Det er vigtigt for os, at du altid føler, at du har fået den bedste service. Derfor går vi også meget op i, at vores kunder er tilfredse, hvilket også fremgår tydeligt på vores score på Trustpilot.

Hvordan kan jeg style min bil?

Det er fedt at sætte sit helt eget præg på sin bil, og der er mange måder at gøre det på. Carlab giver dig mulighed for styling af din bil med fede bodykits, så du får omfattende fordele i form af både motorkraft og stil.

Der findes mange måder, hvorpå du kan style din bil, men vi vil mene, at bodykits er den bedste metode til både at få den ønskede styling, men også de rette ydelser ud af processen. Med bodykits er det tilladt at ændre udseendet og formen på din bils eksteriør, som både omfatter bodykits til siden, tilbehør, gitre og vinger. Et gitter er den helt rigtige afslutning på et vellykket bodykit. Med det helt rigtige bodykit kan du helt sikkert få dine kammerater til at vende sig om efter din fede bil.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg benytter bodykits?

Har du valgt, at du vil have et bodykit til din bil? Så bør du være opmærksom på, at der kan være en del tilpasning og arbejde, når det skal monteres. Hvis du har prøvet det før, er du helt sikkert bevidst om alle de faktorer, der har betydning. Hvis det ikke er tilfældet, er det en god idé at alliere dig med en mekaniker eller en anden person, der har styr på sagerne. Det er altid rarest at opnå det bedste resultat første gang!

Er du på jagt efter andre små metoder, hvorpå du kan give din bil sit helt eget præg? Så kan Carlab blandt andet hjælpe dig med selvklæbende vinylstriber, spraysæt, så du eventuelt kan spraymale dine fælge eller streamer med egen tekst, så ingen er i tvivl om, at det er din bil.

Det behøver altså ikke at være et større og mere omfattende arbejde at forny din bils udseende. Der er et væld af muligheder, hvor du kan gøre den lille ekstra fordel, der betyder noget.

Køb dine autodele online hos Carlab

En ny bil taber værdi, så snart den kører over kantstenen og ud på vejen. Derfor er det vigtigt at passe godt på den, og Carlab er din ultimative partner til det formål. Det er selvfølgelig ikke altid, at det kan undgås, at du skal have fat i en mekaniker, men der er heldigvis også mange ting, som du selv kan sørge for at gøre.

  • Sørg for at vaske din bil og tjekke dæktrykket jævnligt, så du undgår rust og passer på lakken.
  • Husk at få bilen til service i henhold til servicebogen. Det er også med til at øge bilens værdi meget.
  • Tjek oliestanden en gang om måneden, tilsæt additiv til brændstoffet og lad batteriet op årligt.

Hvis du sørger for at være opmærksom på disse ting, kan du komme mange reparationer i forkøbet. Hos Carlab kan du få alle de ting, som du skal bruge, når din bil trænger til en kærlig hånd. Vi sørger for god, kompetent vejledning og hurtig levering, så din bil hurtigt kan komme ud at køre uden problemer igen.