5 m. kabel-4 pin vådt miljø

Lagerstatus:
Loading
Varenr.:
CL1459659
Print Print
281,25 kr.
Specifikationer
Mærke:Psvt
4 PIN - 5 m. kabel 5 meter 4-polet kabel mellem monitor og kamera. Kablet er monteret med et 4-polet han-klik-stik mod monitor, som skal være i et tørt miljø og et 4-PIN hun-stik med skruegevind/omløber mod kamera, som kan sidde i et vådt miljø. Kan IKKE bruges til shutter kamera. 5 meter 4-polet din stik. Kan ikke bruges på shutter kamera
4 PIN - 5 m. kabel
5 meter 4-polet kabel mellem monitor og kamera. Kablet er monteret med et 4-polet han-klik-stik mod monitor, som skal være i et tørt miljø og et 4-PIN hun-stik med skruegevind/omløber mod kamera, som kan sidde i et vådt miljø. Kan IKKE bruges til shutter kamera.

5 meter
4-polet din stik.
Kan ikke bruges på shutter kamera

Gratis fragtmulighed ved køb over 1000,- kroner gælder KUN Standardpakker (Max længde 140cm)
Privat normalpakker med omdeling koster 59,- (Gratis fragtmulighed ved køb over 1000,- kroner)
Erhvervs normalpakker med omdeling koster 59,-
Volumenfragt (Længde optil 200cm) koster 769,-

Pakker sendes med GLS. Alle pakker sendes som forsikret gods og med Track & Trace. Pakkerne uden omdeling sendes til ønsket pakkeshop. Ikke alle varer kan sendes til pakkeshop, hvis ikke muligt er pakkeshop ikke en valgmulighed i checkout. Pakker med omdeling omdeles (bemærk hvis du ikke er hjemme skal pakken efterfølgende hentes i pakkeshoppen).

Ovenstående gælder forsendelser i Danmark. Særskilte fragtpriser for Færøerne, Grønland og Sverige kan ses ved bestilling.
 

Retur

Til privatkunder yder vi 14 dages fuld returret. Du skal blot inden 14 dage efter modtagelse, give os besked pr. mail, om at du ønsker at fortryde dit køb, besked skal sendes pr. e-mail. Fra den dag du giver os besked om at du har fortrudt dit køb så har du 14 dage til at sende/indlevere pakken til os.

Returretten gælder alle varer der ikke er fremstillet specielt/tilpasset efter kundens ønske/krav/specifikationer.

Ovenstående gælder salg til privatpersoner. Der ydes IKKE returret til B2B/erhverv.