Climair toyota rav4 suv, type xa5, 5dr 2019

Lagerstatus:
Loading
Varenr.:
CL5735719
Print Print
629,00 kr.
Specifikationer
Mærke:ClimAir
Climair Vindafviser i røg grå til Toyota Rav4 SUV, Type XA5, 5dr 2019 Regn- og vindskærme fra Climair har mange fordele. De sikrer blandt andet, at der ikke kommer regn gennem åbne sidevinduer, de er insektafvisende, de optimerer luftcirkulationen, de giver mindre vindstøj, de sørger for, at der ikke er nogen varmeakkumulering, de har en aerodynamisk styling, de er støbt af akryl af høj kvalitet, og så er de desuden nemme at montere. Pakken indeholder 2 stk. vindafvisere; til højre og venstre side. Beskytter mod regn og sne Giver optimal ventilation Lavet af støbt akrylglas af høj kvalitet Let at montere, samt pleje og vaske Passer til: Toyota Rav4 SUV, Type XA5, 5dr 2019
Climair Vindafviser i røg grå til Toyota Rav4 SUV, Type XA5, 5dr 2019
Regn- og vindskærme fra Climair har mange fordele. De sikrer blandt andet, at der ikke kommer regn gennem åbne sidevinduer, de er insektafvisende, de optimerer luftcirkulationen, de giver mindre vindstøj, de sørger for, at der ikke er nogen varmeakkumulering, de har en aerodynamisk styling, de er støbt af akryl af høj kvalitet, og så er de desuden nemme at montere.
Pakken indeholder 2 stk. vindafvisere; til højre og venstre side.

Beskytter mod regn og sne
Giver optimal ventilation
Lavet af støbt akrylglas af høj kvalitet
Let at montere, samt pleje og vaske

Passer til:
Toyota Rav4 SUV, Type XA5, 5dr 2019

Gratis fragtmulighed ved køb over 1000,- kroner gælder KUN Standardpakker (Max længde 140cm)
Privat normalpakker med omdeling koster 59,- (Gratis fragtmulighed ved køb over 1000,- kroner)
Erhvervs normalpakker med omdeling koster 59,-
Volumenfragt (Længde optil 200cm) koster 769,-

Pakker sendes med GLS. Alle pakker sendes som forsikret gods og med Track & Trace. Pakkerne uden omdeling sendes til ønsket pakkeshop. Ikke alle varer kan sendes til pakkeshop, hvis ikke muligt er pakkeshop ikke en valgmulighed i checkout. Pakker med omdeling omdeles (bemærk hvis du ikke er hjemme skal pakken efterfølgende hentes i pakkeshoppen).

Ovenstående gælder forsendelser i Danmark. Særskilte fragtpriser for Færøerne, Grønland og Sverige kan ses ved bestilling.
 

Retur

Til privatkunder yder vi 14 dages fuld returret. Du skal blot inden 14 dage efter modtagelse, give os besked pr. mail, om at du ønsker at fortryde dit køb, besked skal sendes pr. e-mail. Fra den dag du giver os besked om at du har fortrudt dit køb så har du 14 dage til at sende/indlevere pakken til os.

Returretten gælder alle varer der ikke er fremstillet specielt/tilpasset efter kundens ønske/krav/specifikationer.

Ovenstående gælder salg til privatpersoner. Der ydes IKKE returret til B2B/erhverv.