Colormatic 2k klarklak til forlygter Blank 200ml

Lagerstatus:
Loading
Varenr.:
CL6151979
Print Print
170,00 kr.
Specifikationer
Mærke:Motip
ColorMatic 2K klarlak højblank 200ml ColorMatic 2K Headlight Clear Coat er en speciel højglans og supertransparent 2-komponent klarlak med meget høj modstandsdygtighed over for kemikalier som sprinklervæske. Det forhindrer højeste UV-beskyttelse, er ekstremt ridsefast og forsegler og beskytter plastoverfladen i flere år. Anvendes til hurtig og nem restaurering af højglans maling på plastik forlygteglas fremstillet af polycarbonat. Velegnet til for- såvel som til baglygter. Særlig højglans og supertransparent 2-komponent klarlak Meget høj modstandsdygtighed over for kemikalier som vaskevæske Høj UV-beskyttelse Lang brugstid Pålidelig 2K-teknologi for højeste holdbarhed Forsegler og beskytter plastoverfladen mod forvitring og gulning over flere år Forlygterestaurering på professionelt niveau Ekstremt slid- og ridsefast
ColorMatic 2K klarlak højblank 200ml
ColorMatic 2K Headlight Clear Coat er en speciel højglans og supertransparent 2-komponent klarlak med meget høj modstandsdygtighed over for kemikalier som sprinklervæske. Det forhindrer højeste UV-beskyttelse, er ekstremt ridsefast og forsegler og beskytter plastoverfladen i flere år.
Anvendes til hurtig og nem restaurering af højglans maling på plastik forlygteglas fremstillet af polycarbonat. Velegnet til for- såvel som til baglygter.

Særlig højglans og supertransparent 2-komponent klarlak
Meget høj modstandsdygtighed over for kemikalier som vaskevæske
Høj UV-beskyttelse
Lang brugstid
Pålidelig 2K-teknologi for højeste holdbarhed
Forsegler og beskytter plastoverfladen mod forvitring og gulning over flere år
Forlygterestaurering på professionelt niveau
Ekstremt slid- og ridsefast

Gratis fragtmulighed ved køb over 1000,- kroner gælder KUN Standardpakker (Max længde 140cm)
Privat normalpakker med omdeling koster 49,- 
Pakkeshop pakker koster 39,-
Erhvervs normalpakker med omdeling koster 49,-
Volumenfragt (Længde optil 200cm) koster 769,-
Ikke GLS egnede forsendelser prisberegnes ved tilbud og/eller modtagelse af ordre.

Pakker sendes med GLS. Alle pakker sendes som forsikret gods og med Track & Trace. Pakkerne uden omdeling sendes til ønsket pakkeshop. Ikke alle varer kan sendes til pakkeshop, hvis ikke muligt er pakkeshop ikke en valgmulighed i checkout. Pakker med omdeling omdeles (bemærk hvis du ikke er hjemme skal pakken efterfølgende hentes i pakkeshoppen).

Ovenstående gælder forsendelser i Danmark. Særskilte fragtpriser for Færøerne, Grønland og Sverige kan ses ved bestilling.
 

Retur

Til privatkunder yder vi 14 dages fuld returret. Du skal blot inden 14 dage efter modtagelse, give os besked pr. mail, om at du ønsker at fortryde dit køb, besked skal sendes pr. e-mail. Fra den dag du giver os besked om at du har fortrudt dit køb så har du 14 dage til at sende/indlevere pakken til os.

Returretten gælder alle varer der ikke er fremstillet specielt/tilpasset efter kundens ønske/krav/specifikationer.

Ovenstående gælder salg til privatpersoner. Der ydes IKKE returret til B2B/erhverv.