Ctk butylbånd 6 mm

Lagerstatus:
Loading
Varenr.:
CL5731388
Print Print
139,00 kr.
Specifikationer
Mærke:CTK
CTK-forlygte bånd 6 mm CTK-butyl er et selvklæbende tætningsmateriale baseret på butylgummi i form af en uhærdet grå plastmasse formet som en ledning. Produktet har høj vedhæftning til metal, plast og glas og materialet er modstandsdygtigt over for ekstreme temperaturer. CTK-forlygte bånd bruges til tætning og isolering af samlinger under montering af billygter for at forhindre støv og fugt i at trænge ind. Anvendes: Forlygter på bil, Dør dørpaneler Vægt pr. rulle 362 gram Længde: 11 meter Diameter: 6 mm Farve Grå
CTK-forlygte bånd 6 mm
CTK-butyl er et selvklæbende tætningsmateriale baseret på butylgummi i form af en uhærdet grå plastmasse formet som en ledning.
Produktet har høj vedhæftning til metal, plast og glas og materialet er modstandsdygtigt over for ekstreme temperaturer. CTK-forlygte bånd bruges til tætning og isolering af samlinger under montering af billygter for at forhindre støv og fugt i at trænge ind.

Anvendes: Forlygter på bil, Dør dørpaneler
Vægt pr. rulle 362 gram
Længde: 11 meter
Diameter: 6 mm
Farve Grå

Gratis fragtmulighed ved køb over 1000,- kroner gælder KUN Standardpakker (Max længde 140cm)
Privat normalpakker med omdeling koster 59,- (Gratis fragtmulighed ved køb over 1000,- kroner)
Erhvervs normalpakker med omdeling koster 59,-
Volumenfragt (Længde optil 200cm) koster 769,-

Pakker sendes med GLS. Alle pakker sendes som forsikret gods og med Track & Trace. Pakkerne uden omdeling sendes til ønsket pakkeshop. Ikke alle varer kan sendes til pakkeshop, hvis ikke muligt er pakkeshop ikke en valgmulighed i checkout. Pakker med omdeling omdeles (bemærk hvis du ikke er hjemme skal pakken efterfølgende hentes i pakkeshoppen).

Ovenstående gælder forsendelser i Danmark. Særskilte fragtpriser for Færøerne, Grønland og Sverige kan ses ved bestilling.
 

Retur

Til privatkunder yder vi 14 dages fuld returret. Du skal blot inden 14 dage efter modtagelse, give os besked pr. mail, om at du ønsker at fortryde dit køb, besked skal sendes pr. e-mail. Fra den dag du giver os besked om at du har fortrudt dit køb så har du 14 dage til at sende/indlevere pakken til os.

Returretten gælder alle varer der ikke er fremstillet specielt/tilpasset efter kundens ønske/krav/specifikationer.

Ovenstående gælder salg til privatpersoner. Der ydes IKKE returret til B2B/erhverv.