Ctk multimat evo 7,5 mm, lydisolering, 3-lags lette polymerforbindelser, akustisk membran, skumgummi, vibrationsabsorberende, 8 ark, 1,48m²

Klik for at se lagerstatus
Varenr.:
CL5731392
Print Print
Vejl.pris 1.109,00 kr. Vejl.pris 1.109,00 kr. 1.002,00 kr.
Specifikationer
Title:Ctk multimat evo 7,5 mm, lydisolering, 3-lags lette polymerforbindelser, akustisk membran, skumgummi, vibrationsabsorberende, 8 ark, 1,48m²
Mærke:CTK
CTK Multimat Evo 7,5 mm lydisolering Multimat Evo er et førsteklasses 3-lags lydisolerende materiale lavet af lette polymerforbindelser. Den består af en innovativ akustisk membran, et lyddæmpende lag af skumgummi og en vibrationsabsorberende klæbende tætningsmasse. Produktet er nemt at påføre, og absorberer vibrationer øjeblikkeligt. Det giver et højt niveau af lydisolering – op til 35 dB.  Multimat EVO er vandtæt og anbefales til brug på selve gulvet, eller som et andet lag oven på de lyddæmpende plader hvor der er brug for en særlig stærk støjreduktion. Anvendes: Gulv, hjulkasser og bagagerum Pakke med 8 ark. Arkstørrelse: 500 x 370 mm Tykkelse pr. ark. 7,5 mm Vægt pr. ark. 1,08 kg Samlet dækning – 1,48 m²
CTK Multimat Evo 7,5 mm lydisolering
Multimat Evo er et førsteklasses 3-lags lydisolerende materiale lavet af lette polymerforbindelser. Den består af en innovativ akustisk membran, et lyddæmpende lag af skumgummi og en vibrationsabsorberende klæbende tætningsmasse.
Produktet er nemt at påføre, og absorberer vibrationer øjeblikkeligt. Det giver et højt niveau af lydisolering – op til 35 dB. 
Multimat EVO er vandtæt og anbefales til brug på selve gulvet, eller som et andet lag oven på de lyddæmpende plader hvor der er brug for en særlig stærk støjreduktion.

Anvendes: Gulv, hjulkasser og bagagerum
Pakke med 8 ark.
Arkstørrelse: 500 x 370 mm
Tykkelse pr. ark. 7,5 mm
Vægt pr. ark. 1,08 kg
Samlet dækning – 1,48 m²

Gratis fragtmulighed ved køb over 1000,- kroner gælder KUN Standardpakker (Max længde 140cm)

Privat normalpakker med omdeling koster 59,- 
Pakkeshop pakker koster 49,-
Erhvervs normalpakker med omdeling koster 59,-
Volumenfragt (Længde optil 200cm) koster 769,-
Ikke GLS egnede forsendelser prisberegnes ved tilbud og/eller modtagelse af ordre.

Ved ordretotal under 200kr tilkommer håndteringsgebyr 19kr.

Pakker sendes med GLS. Alle pakker sendes som forsikret gods og med Track & Trace. Pakkerne uden omdeling sendes til ønsket pakkeshop. Ikke alle varer kan sendes til pakkeshop, hvis ikke muligt er pakkeshop ikke en valgmulighed i checkout. Pakker med omdeling omdeles (bemærk hvis du ikke er hjemme skal pakken efterfølgende hentes i pakkeshoppen).

Ovenstående gælder forsendelser i Danmark til brofaste adresser. Særskilte fragtpriser for Øer, Færøerne, Grønland og Sverige og andrelande kan ses ved bestilling.
 

Retur

Til privatkunder yder vi 14 dages fuld returret. Du skal blot inden 14 dage efter modtagelse, give os besked pr. mail, om at du ønsker at fortryde dit køb, besked skal sendes pr. e-mail. Fra den dag du giver os besked om at du har fortrudt dit køb så har du 14 dage til at sende/indlevere pakken til os.

Returretten gælder alle varer der ikke er fremstillet specielt/tilpasset efter kundens ønske/krav/specifikationer.

Ovenstående gælder salg til privatpersoner. Der ydes IKKE returret til B2B/erhverv.