Ctk multimat pro 5,5 mm multi lydisolering, 11 ark, 2m²

Lagerstatus:
Loading
Varenr.:
CL5731391
Print Print
Vejl.pris 1.309,00 kr. Vejl.pris 1.309,00 kr. 1.244,00 kr.
Specifikationer
Mærke:CTK
CTK Multimat PRO 5,5 mm lydisolering Multimat PRO er et førsteklasses 3-lags lydisolerende materiale lavet af en innovativ akustisk membran, et lyddæmpende lag af skumgummi og en vibrationsabsorberende klæbende tætningsmasse. Multimat PRO giver et højt niveau af akustiske og termiske isoleringsegenskaber op til 32 dB. Multimat PRO er vandtæt og anbefales til brug i dørene, eller som et andet lag oven på de lyddæmpende plader hvor der er brug for en særlig stærk støjreduktion. Anvendes: Døre, dørpaneler Pakke med 11 ark. Arkstørrelse: 500 x 370 mm Tykkelse pr. ark. 5,5 mm Vægt pr. ark. 780 gram Samlet dækning – 2 m²  
CTK Multimat PRO 5,5 mm lydisolering
Multimat PRO er et førsteklasses 3-lags lydisolerende materiale lavet af en innovativ akustisk membran, et lyddæmpende lag af skumgummi og en vibrationsabsorberende klæbende tætningsmasse.
Multimat PRO giver et højt niveau af akustiske og termiske isoleringsegenskaber op til 32 dB.
Multimat PRO er vandtæt og anbefales til brug i dørene, eller som et andet lag oven på de lyddæmpende plader hvor der er brug for en særlig stærk støjreduktion.

Anvendes: Døre, dørpaneler
Pakke med 11 ark.
Arkstørrelse: 500 x 370 mm
Tykkelse pr. ark. 5,5 mm
Vægt pr. ark. 780 gram
Samlet dækning – 2 m²

 

Gratis fragtmulighed ved køb over 1000,- kroner gælder KUN Standardpakker (Max længde 140cm)
Privat normalpakker med omdeling koster 59,- (Gratis fragtmulighed ved køb over 1000,- kroner)
Erhvervs normalpakker med omdeling koster 59,-
Volumenfragt (Længde optil 200cm) koster 769,-

Pakker sendes med GLS. Alle pakker sendes som forsikret gods og med Track & Trace. Pakkerne uden omdeling sendes til ønsket pakkeshop. Ikke alle varer kan sendes til pakkeshop, hvis ikke muligt er pakkeshop ikke en valgmulighed i checkout. Pakker med omdeling omdeles (bemærk hvis du ikke er hjemme skal pakken efterfølgende hentes i pakkeshoppen).

Ovenstående gælder forsendelser i Danmark. Særskilte fragtpriser for Færøerne, Grønland og Sverige kan ses ved bestilling.
 

Retur

Til privatkunder yder vi 14 dages fuld returret. Du skal blot inden 14 dage efter modtagelse, give os besked pr. mail, om at du ønsker at fortryde dit køb, besked skal sendes pr. e-mail. Fra den dag du giver os besked om at du har fortrudt dit køb så har du 14 dage til at sende/indlevere pakken til os.

Returretten gælder alle varer der ikke er fremstillet specielt/tilpasset efter kundens ønske/krav/specifikationer.

Ovenstående gælder salg til privatpersoner. Der ydes IKKE returret til B2B/erhverv.