Drive One, Trafikalarm - 1stk.

Lagerstatus:
Loading
Varenr.:
CL1685630
Print Print
Vejl.pris 449,00 kr. Vejl.pris 449,00 kr. 421,00 kr.
Specifikationer
Mærke:Needit
Produkt:Trafikalarm
Enhed:1stk.
Farve:Sort
Materiale:Plastik
Mærkning:CE
Varsling i verdensklasse / Færdsel uden farer og fartbøder!

Drive One advarer dig, når der er fare på færde eller fartkontroller i farvandet. Med en Drive One i kabinen kan du let og bekvemt holde dig opdateret i trafikken – og varsle andre brugere med et tryk på en knap. Drive One er præcis, brugervenlig og fri for abonnement.

- Pæn, diskret og brugervenlig trafikalarm fra Drive One
- Advarer mod ulykker og alle fartfældetyper
- Fri for abonnement
- Mange indstillingsmuligheder
- Varslinger er tjekket og dobbelttjekket
- Er kompatibel med både iPhone og Android-telefoner, med undtagelse af Huawei, da de ikke længere understøttes af Google og deres software.

DANSK DESIGN
Den prisvindende danske designer John Sebastian står bag det smarte design af Drive One, og hans visioner for en Smart Trafik Alarm forener moderne bildesign med minimalistisk skandinavisk identitet.

John Sebastians lange CV omfatter både ikoner som Georg Jensen, BioMega, Fritz Hansen, Stelton, Holmegaard og Royal Copenhagen samt internationale virksomheder som Samsung Electronics, Dupont Corian og Sony.

FEATURES
Altid Opdateret - Drive Ones varslinger er baseret på brugernes input og realtidsdata fra partnere i ind- og udland. Altså giver den altid reelt billede af trafikken lige nu – og derfor leverer Drive One varslinger med meget høj præcision.

Fri for abonnement - Drive One er gratis at bruge – du betaler kun købsprisen. Ikke alene slipper du for månedlige abonnementer – du slipper også for at være afhængig af dine medbrugeres vilje til at bruge en abonnementsløsning.

Brugervenlig & fuld af funktioner - Drive One er let at betjene og let at installere. Med kun to knapper, to farver og to lyde, når du kører i trafikken, er det let at afkode, hvad advarslen handler om. Det er naturligvis også let at varsle dine medbrugere, mens du kører. Ét tryk. Mere skal der ikke til.

I appen kan du indstille og optimere din Drive One, så den passer til dit behov. Du kan blandt andet se advarslerne foran og bag dig, og du kan vælge, hvilke typer advarsler du ønsker. Du kan også vælge, om lyden skal komme fra enheden, din telefon eller over Bluetooth, og du kan bestemme, hvornår du vil advares.

Tjek på data - Drive One bygger på pålidelige data, som blandt andet kommer fra vores brugere og partnere. Som en af de eneste på markedet overvåger, sorterer og vurderer vi brugernes indberetninger — så en fummelfinger ikke pludselig bliver til en fotofælde. Derfor kan du regne med Drive One.

Fællesskab - Drive One er drevet af andre brugere, og realtidsdataen fra mere end fem millioner brugere i hele Europa er rigeligt til at give et nøjagtigt billede af vejnettet.

Design - Drive One skæmmer ikke kabinen. Den er skabt af den danske designer John Sebastian, og enheden taler ind i en designtradition, hvor funktion og et minimalistisk udtryk går op i en højere enhed.

Specifikationer:
Mål: B4,7 x H4,7 x T1,2
Vægt: 18gr.
Batteri: CR2450 (forventligt 2 års batteritid)
Farve: Sort / Blank
Montering: Selvklæbende

BEMÆRK: Er kompatibel med både iPhone og Android-telefoner, med undtagelse af Huawei, da de ikke længere understøttes af Google og deres software.

Gratis fragtmulighed ved køb over 1000,- kroner gælder KUN Standardpakker (Max længde 140cm)
Privat normalpakker med omdeling koster 59,- (Gratis fragtmulighed ved køb over 1000,- kroner)
Erhvervs normalpakker med omdeling koster 59,-
Volumenfragt (Længde optil 200cm) koster 769,-

Pakker sendes med GLS. Alle pakker sendes som forsikret gods og med Track & Trace. Pakkerne uden omdeling sendes til ønsket pakkeshop. Ikke alle varer kan sendes til pakkeshop, hvis ikke muligt er pakkeshop ikke en valgmulighed i checkout. Pakker med omdeling omdeles (bemærk hvis du ikke er hjemme skal pakken efterfølgende hentes i pakkeshoppen).

Ovenstående gælder forsendelser i Danmark. Særskilte fragtpriser for Færøerne, Grønland og Sverige kan ses ved bestilling.
 

Retur

Til privatkunder yder vi 14 dages fuld returret. Du skal blot inden 14 dage efter modtagelse, give os besked pr. mail, om at du ønsker at fortryde dit køb, besked skal sendes pr. e-mail. Fra den dag du giver os besked om at du har fortrudt dit køb så har du 14 dage til at sende/indlevere pakken til os.

Returretten gælder alle varer der ikke er fremstillet specielt/tilpasset efter kundens ønske/krav/specifikationer.

Ovenstående gælder salg til privatpersoner. Der ydes IKKE returret til B2B/erhverv.