Gulf medal hoody, gulfblå s

Lagerstatus:
Loading
Varenr.:
CL4852511
Print Print
899,00 kr.
Specifikationer
Mærke:Gpo
Gulf Medal Hoody gulfblue str. S Stilfuld hættetrøje i Gulf-blå med orange kontrastsyninger på venstre ærme og et Gulf-emblem på brystet.Sort piping og sort snøre giver den et maskulint touch. Har blødt og behageligt jersey-materiale, der ikke krøller. En fornøjelse at have på.Materiale 80% bomuld og 20% polyester.Trøjen er tilgængelig i S-3XL
Gulf Medal Hoody gulfblue str. S
Stilfuld hættetrøje i Gulf-blå med orange kontrastsyninger på venstre ærme og et Gulf-emblem på brystet.Sort piping og sort snøre giver den et maskulint touch. Har blødt og behageligt jersey-materiale, der ikke krøller. En fornøjelse at have på.Materiale 80% bomuld og 20% polyester.Trøjen er tilgængelig i S-3XL

Gratis fragtmulighed ved køb over 1000,- kroner gælder KUN Standardpakker (Max længde 140cm)
Privat normalpakker med omdeling koster 59,- (Gratis fragtmulighed ved køb over 1000,- kroner)
Erhvervs normalpakker med omdeling koster 59,-
Volumenfragt (Længde optil 200cm) koster 769,-

Pakker sendes med GLS. Alle pakker sendes som forsikret gods og med Track & Trace. Pakkerne uden omdeling sendes til ønsket pakkeshop. Ikke alle varer kan sendes til pakkeshop, hvis ikke muligt er pakkeshop ikke en valgmulighed i checkout. Pakker med omdeling omdeles (bemærk hvis du ikke er hjemme skal pakken efterfølgende hentes i pakkeshoppen).

Ovenstående gælder forsendelser i Danmark. Særskilte fragtpriser for Færøerne, Grønland og Sverige kan ses ved bestilling.
 

Retur

Til privatkunder yder vi 14 dages fuld returret. Du skal blot inden 14 dage efter modtagelse, give os besked pr. mail, om at du ønsker at fortryde dit køb, besked skal sendes pr. e-mail. Fra den dag du giver os besked om at du har fortrudt dit køb så har du 14 dage til at sende/indlevere pakken til os.

Returretten gælder alle varer der ikke er fremstillet specielt/tilpasset efter kundens ønske/krav/specifikationer.

Ovenstående gælder salg til privatpersoner. Der ydes IKKE returret til B2B/erhverv.