En af de ting, der bliver slidt allermest i din bil, er dine bilmåtter. Bilmåtter er fremstillet til at holde i længden, men på grund af den hårde behandling, de udsættes for, er der stadig brug for udskiftning fra tid til anden.

Er dine bilmåtter udslidte? Så skaf dig et nyt sæt luksus-bilmåtter online. Her på siden kan du dykke ned i vores store udvalg, hvor du både finder skræddersyede bilmåtter, der passer specifikt til visse bilmodeller, og andre bilmåtter, der er mere universelle.

 

Pust liv i din bils interiør

Bilmåtter bliver ikke bare beskidte, de bliver også tyndslidte og sjuskede at se på. Når du først har udskiftet dine bilmåtter, vil du opdage, at din bil nærmest fremstår som ny. Bilmåtterne er en stor del af det visuelle interiør, og ved at skifte de gamle og udslidte bilmåtter ud med nye luksus-bilmåtter i gummi kan du puste liv i din bils interiør.

Hos Carlab har vi både skræddersyede bilmåtter og universelle bilmåtter i gummi samt velour. Find de bilmåtter, der passer til dine behov, og gå så til bestilling i vores webshop, når du er klar.

 

Skræddersyede bilmåtter til alle mærker

Det er selvfølgelig rart nok med nye bilmåtter, der fjerner de gamle og godt brugte bilmåtter fra synsfeltet. Men hvis de nye måtter ikke passer til gulvet i bilen, kan måtternes forkerte dimensioner få interiøret til at se endnu mere kikset ud end før. Derfor bør du altid sikre dig, at dine nye bilmåtter passer til gulvets kontur og størrelse.

Blandt vores sortiment af skræddersyede bilmåtter har vi specifikke måtter til alle tænkelige bilproducenter i både gummi og tekstil. Uanset hvilken bilmodel, der holder i din garage, har vi højst sandsynligt et sæt dugfriske luksus-bilmåtter klar, der passer som fod i hose i din bilmodel.

 

Universale bilmåtter

Skulle vi ikke have skræddersyede bilmåtter til din specifikke bilmodel i vores sortiment, så har vi også flere forskellige universale bilmåtter i både gummi og tekstil, der er designet til at passe ind i de fleste bilmodeller.

Der er både fordele og ulemper forbundet med universale bilmåtter. Universale bilmåtter kan ofte findes billigere end specialdesignede bilmåtter, men til gengæld vil de ikke altid passe perfekt til din bil. Derfor bør du altid tjekke målene i din bil, før du køber universale bilmåtter.

 

Fordele ved bilmåtter i gummi

  • Holdbarhed: Gummi er et robust materiale, der er i stand til at modstå hårde påvirkninger og slid. Derfor er gummimåtter ideelle til biler, der bruges ofte til forskellige formål.
  • Godt greb: Bilmåtter i gummi har en ru overflade, der giver et godt greb, og som derfor forhindrer dine sko i at glide på gulvet.
  • Vandafvisende: Gummi er vandafvisende, hvilket er en særlig fordel, hvis du enten kører med børn i bilen eller ofte kommer ind med våde fødder og vil beskytte gulvtæppet i bilen.
  • Nem at rengøre: Bilmåtter i gummi er lette at rengøre og tørrer hurtigt, hvilket gør dem nemme at holde rene og friske.

 

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål angående bilmåtter eller andre af vores produkter, så er du altid velkommen til at kontakte Carlabs kundeservice på tlf. 70 277 388 eller carlab@carlab.dk.