Motip carat satin mat 400ml

Lagerstatus:
Loading
Varenr.:
CL3398556
Print Print
94,95 kr.
Specifikationer
Mærke:Motip
Motip klarlak mat 400ml Hurtigtørrende klarlak til dekorative formål indendørs. Til lakering af behandlede og ubehandlede overflader af træ, metal, aluminium, glas, sten, og forskellige typer af plast. Lakken har fremragende vedhæftningsegenskaber, fremragende fyldeevne og giver en varig glans. Klarlak giver en ridsefri og stødsikker overflade, som er modstandsdygtig ydre påvirkninger. Carat Clear Varnish lakken er korrosionsforebyggende, UV-resistent og fader ikke. Brugervejledning: Overfladen skal være ren, tør og fri for fedt.  Ryst aerosolen i 2 minutter før brug og spray en prøve. Afstand til overfladen, der skal behandles, ca. 25 til 30 centimeter. Påfør den klare lak i flere tynde lag. Inden du påfører det næste lag, rystes aerosolen igen. Rengør ventilen efter brug (vend aerosolen på hovedet og tryk på dysen i ca. 5 sekunder). Tørretiden afhænger af den omgivende temperatur, luftens fugtighed og tykkelsen af ??den påførte lak.
Motip klarlak mat 400ml
Hurtigtørrende klarlak til dekorative formål indendørs. Til lakering af behandlede og ubehandlede overflader af træ, metal, aluminium, glas, sten, og forskellige typer af plast.
Lakken har fremragende vedhæftningsegenskaber, fremragende fyldeevne og giver en varig glans. Klarlak giver en ridsefri og stødsikker overflade, som er modstandsdygtig ydre påvirkninger. Carat Clear Varnish lakken er korrosionsforebyggende, UV-resistent og fader ikke.

Brugervejledning:
Overfladen skal være ren, tør og fri for fedt. 
Ryst aerosolen i 2 minutter før brug og spray en prøve. Afstand til overfladen, der skal behandles, ca. 25 til 30 centimeter.
Påfør den klare lak i flere tynde lag. Inden du påfører det næste lag, rystes aerosolen igen.
Rengør ventilen efter brug (vend aerosolen på hovedet og tryk på dysen i ca. 5 sekunder).
Tørretiden afhænger af den omgivende temperatur, luftens fugtighed og tykkelsen af ??den påførte lak.


Gratis fragtmulighed ved køb over 1000,- kroner gælder KUN Standardpakker (Max længde 140cm)
Privat normalpakker med omdeling koster 59,- (Gratis fragtmulighed ved køb over 1000,- kroner)
Erhvervs normalpakker med omdeling koster 59,-
Volumenfragt (Længde optil 200cm) koster 769,-

Pakker sendes med GLS. Alle pakker sendes som forsikret gods og med Track & Trace. Pakkerne uden omdeling sendes til ønsket pakkeshop. Ikke alle varer kan sendes til pakkeshop, hvis ikke muligt er pakkeshop ikke en valgmulighed i checkout. Pakker med omdeling omdeles (bemærk hvis du ikke er hjemme skal pakken efterfølgende hentes i pakkeshoppen).

Ovenstående gælder forsendelser i Danmark. Særskilte fragtpriser for Færøerne, Grønland og Sverige kan ses ved bestilling.
 

Retur

Til privatkunder yder vi 14 dages fuld returret. Du skal blot inden 14 dage efter modtagelse, give os besked pr. mail, om at du ønsker at fortryde dit køb, besked skal sendes pr. e-mail. Fra den dag du giver os besked om at du har fortrudt dit køb så har du 14 dage til at sende/indlevere pakken til os.

Returretten gælder alle varer der ikke er fremstillet specielt/tilpasset efter kundens ønske/krav/specifikationer.

Ovenstående gælder salg til privatpersoner. Der ydes IKKE returret til B2B/erhverv.