Park deluxe, sort fs20

Lagerstatus:
Loading
Varenr.:
CL4194728
Print Print
Vejl.pris 399,00 kr. Vejl.pris 399,00 kr. 311,00 kr.
Specifikationer
Mærke:Samatech
Innovation i fokus Samatech Aps har i samarbejde med danske designere og ingeniører udviklet denne smarte p-skive, som selv registrerer parkeringstidspunktet. Park Deluxe er en parkeringsskive af den nye teknologiske generation, som blev udvilklet efter den store succes med Park Solar. Den besidder både spændende funktionelle og æstetiske kvaliteter, som du ikke oplever ved traditionelle parkeringsskiver. Teknologi i høj klasse Teknologien i Park Deluxe fungerer således, at skiven aktiveres kort tid efter, at bilen er parkeret, og indstiller selv automatisk parkeringstidspunktet – naturligvis fremskrevet til nærmeste kvarter (efter dansk lovgivning). På samme vis registrerer Park Deluxe, når bilen kører igen, og den deaktiverer automatisk parkeringsmode. Det er selvfølgelig muligt at indstille tiden manuelt. Klassisk design Det fremgår tydeligt, at der er tænkt over detaljerne i Park Deluxe. Udover at du får højteknologisk udstyr, er der ligeledes kræset om designet, således at Park Deluxe bliver en udsmykning til bilen – modsat mange andre p-skiver. Designet er enkelt med et klassisk formsprog, som henvender sig til den kvalitetsbevidste forbruger, der sætter pris på funktionalitet og æstetik i hverdagen. Tekniske specifikationer Farve: Sort Størrelse: Ø 104 mm x 18 mm Netto vægt: Ca. 114 g Brutto vægt: Ca. 225 g Forventet levetid på batteripakke: Ca. 5 år Urets nøjagtighed (gns.): ± 1 min./1 år Reaktionstid (parkeringsmode): Ca. 20 sekunder Reaktionstid (ud af parkeringsmode): Ca. 20 sekunder
Innovation i fokus
Samatech Aps har i samarbejde med danske designere og ingeniører udviklet denne smarte p-skive, som selv registrerer parkeringstidspunktet. Park Deluxe er en parkeringsskive af den nye teknologiske generation, som blev udvilklet efter den store succes med Park Solar. Den besidder både spændende funktionelle og æstetiske kvaliteter, som du ikke oplever ved traditionelle parkeringsskiver.
Teknologi i høj klasse
Teknologien i Park Deluxe fungerer således, at skiven aktiveres kort tid efter, at bilen er parkeret, og indstiller selv automatisk parkeringstidspunktet – naturligvis fremskrevet til nærmeste kvarter (efter dansk lovgivning). På samme vis registrerer Park Deluxe, når bilen kører igen, og den deaktiverer automatisk parkeringsmode. Det er selvfølgelig muligt at indstille tiden manuelt.
Klassisk design
Det fremgår tydeligt, at der er tænkt over detaljerne i Park Deluxe. Udover at du får højteknologisk udstyr, er der ligeledes kræset om designet, således at Park Deluxe bliver en udsmykning til bilen – modsat mange andre p-skiver. Designet er enkelt med et klassisk formsprog, som henvender sig til den kvalitetsbevidste forbruger, der sætter pris på funktionalitet og æstetik i hverdagen.
Tekniske specifikationer

Farve: Sort
Størrelse: Ø 104 mm x 18 mm
Netto vægt: Ca. 114 g
Brutto vægt: Ca. 225 g
Forventet levetid på batteripakke: Ca. 5 år
Urets nøjagtighed (gns.): ± 1 min./1 år
Reaktionstid (parkeringsmode): Ca. 20 sekunder
Reaktionstid (ud af parkeringsmode): Ca. 20 sekunder

Gratis fragtmulighed ved køb over 1000,- kroner gælder KUN Standardpakker (Max længde 140cm)
Privat normalpakker med omdeling koster 59,- (Gratis fragtmulighed ved køb over 1000,- kroner)
Erhvervs normalpakker med omdeling koster 59,-
Volumenfragt (Længde optil 200cm) koster 769,-

Pakker sendes med GLS. Alle pakker sendes som forsikret gods og med Track & Trace. Pakkerne uden omdeling sendes til ønsket pakkeshop. Ikke alle varer kan sendes til pakkeshop, hvis ikke muligt er pakkeshop ikke en valgmulighed i checkout. Pakker med omdeling omdeles (bemærk hvis du ikke er hjemme skal pakken efterfølgende hentes i pakkeshoppen).

Ovenstående gælder forsendelser i Danmark. Særskilte fragtpriser for Færøerne, Grønland og Sverige kan ses ved bestilling.
 

Retur

Til privatkunder yder vi 14 dages fuld returret. Du skal blot inden 14 dage efter modtagelse, give os besked pr. mail, om at du ønsker at fortryde dit køb, besked skal sendes pr. e-mail. Fra den dag du giver os besked om at du har fortrudt dit køb så har du 14 dage til at sende/indlevere pakken til os.

Returretten gælder alle varer der ikke er fremstillet specielt/tilpasset efter kundens ønske/krav/specifikationer.

Ovenstående gælder salg til privatpersoner. Der ydes IKKE returret til B2B/erhverv.