Park solar elektronisk p-ur (fs38)

Lagerstatus:
Loading
Varenr.:
CL4230353
Print Print
Vejl.pris 379,00 kr. Vejl.pris 379,00 kr. 332,00 kr.
Specifikationer
Mærke:Samatech
ParkSolar FS38 solcelledrevet P-skive Dette parkeringsur er 2. generation af den populære og driftssikre Park Solar FS20, med nyheder og forbedringer. Teknologien i Park Solar fungerer således, at skiven aktiveres kort tid efter, at bilen er parkeret, og indstiller selv automatisk parkeringstidspunktet. På samme vis registrerer Park Solar, når bilen kører igen, og den deaktiverer automatisk parkeringsmode. Solcelleteknologien og den automatiske aktivering gør, at du ikke skal huske at stille p-skiven. Integreret solcelleteknologi Akustisk signal ved system- og brugerfejl - NYHED Knapperne på bagsiden med intuitive symboler - NYHED Ikke radiostyret - virker på steder som p-kældre, garager m.m. Automatisk skift mellem sommer- og vintertid  Automatisk indstilling af parkeringstiden Nem og hurtig montering Dansk design med et enkelt og klassisk udtryk
ParkSolar FS38 solcelledrevet P-skive
Dette parkeringsur er 2. generation af den populære og driftssikre Park Solar FS20, med nyheder og forbedringer.
Teknologien i Park Solar fungerer således, at skiven aktiveres kort tid efter, at bilen er parkeret, og indstiller selv automatisk parkeringstidspunktet. På samme vis registrerer Park Solar, når bilen kører igen, og den deaktiverer automatisk parkeringsmode. Solcelleteknologien og den automatiske aktivering gør, at du ikke skal huske at stille p-skiven.

Integreret solcelleteknologi
Akustisk signal ved system- og brugerfejl - NYHED
Knapperne på bagsiden med intuitive symboler - NYHED
Ikke radiostyret - virker på steder som p-kældre, garager m.m.
Automatisk skift mellem sommer- og vintertid 
Automatisk indstilling af parkeringstiden
Nem og hurtig montering
Dansk design med et enkelt og klassisk udtryk

Gratis fragtmulighed ved køb over 1000,- kroner gælder KUN Standardpakker (Max længde 140cm)
Privat normalpakker med omdeling koster 59,- (Gratis fragtmulighed ved køb over 1000,- kroner)
Erhvervs normalpakker med omdeling koster 59,-
Volumenfragt (Længde optil 200cm) koster 769,-

Pakker sendes med GLS. Alle pakker sendes som forsikret gods og med Track & Trace. Pakkerne uden omdeling sendes til ønsket pakkeshop. Ikke alle varer kan sendes til pakkeshop, hvis ikke muligt er pakkeshop ikke en valgmulighed i checkout. Pakker med omdeling omdeles (bemærk hvis du ikke er hjemme skal pakken efterfølgende hentes i pakkeshoppen).

Ovenstående gælder forsendelser i Danmark. Særskilte fragtpriser for Færøerne, Grønland og Sverige kan ses ved bestilling.
 

Retur

Til privatkunder yder vi 14 dages fuld returret. Du skal blot inden 14 dage efter modtagelse, give os besked pr. mail, om at du ønsker at fortryde dit køb, besked skal sendes pr. e-mail. Fra den dag du giver os besked om at du har fortrudt dit køb så har du 14 dage til at sende/indlevere pakken til os.

Returretten gælder alle varer der ikke er fremstillet specielt/tilpasset efter kundens ønske/krav/specifikationer.

Ovenstående gælder salg til privatpersoner. Der ydes IKKE returret til B2B/erhverv.