Park solar magnetic elektronisk p-ur (fs42)

Lagerstatus:
Loading
Varenr.:
CL4230354
Print Print
Vejl.pris 369,00 kr. Vejl.pris 369,00 kr. 323,00 kr.
Specifikationer
Mærke:Samatech
ParkSolar FS38 Magnetic solcelledrevet P-skive Det miljøvenlige parkeringsur med solceller der selv stiller parkeringstidspunktet. Parkeringsuret har en teknologi, der gør, at p-skiven aktiveres kort tid efter, at bilen er parkeret. Dette parkeringsur er kendetegnet ved, at være monteret i en ramme/holder på forruden, således det nemt kan demonteres ved rengøring af forruden eller hvis man ønsker at indstille tiden manuelt. Rammen er fastgjort til ruden med det medfølgende og kraftige 3M monteringstape, du vil derfor aldrig opleve at parkeringsuret falder af ruden. Integreret solcelleteknologi Fastgøres nemt til den eksklusive matsorte stålramme vha. magneter Backup-kapaciteten forsyner p-skiven i over 5 år uden sollys Smart ramme/holder, som gør det muligt at demontere p-skiven Akustisk signal ved system- og brugerfejl Ikke radiostyret - virker på steder som p-kældre, garager m.m. Nem og hurtig montering
ParkSolar FS38 Magnetic solcelledrevet P-skive
Det miljøvenlige parkeringsur med solceller der selv stiller parkeringstidspunktet. Parkeringsuret har en teknologi, der gør, at p-skiven aktiveres kort tid efter, at bilen er parkeret.
Dette parkeringsur er kendetegnet ved, at være monteret i en ramme/holder på forruden, således det nemt kan demonteres ved rengøring af forruden eller hvis man ønsker at indstille tiden manuelt. Rammen er fastgjort til ruden med det medfølgende og kraftige 3M monteringstape, du vil derfor aldrig opleve at parkeringsuret falder af ruden.


Integreret solcelleteknologi
Fastgøres nemt til den eksklusive matsorte stålramme vha. magneter
Backup-kapaciteten forsyner p-skiven i over 5 år uden sollys
Smart ramme/holder, som gør det muligt at demontere p-skiven
Akustisk signal ved system- og brugerfejl
Ikke radiostyret - virker på steder som p-kældre, garager m.m.
Nem og hurtig montering

Gratis fragtmulighed ved køb over 1000,- kroner gælder KUN Standardpakker (Max længde 140cm)
Privat normalpakker med omdeling koster 59,- (Gratis fragtmulighed ved køb over 1000,- kroner)
Erhvervs normalpakker med omdeling koster 59,-
Volumenfragt (Længde optil 200cm) koster 769,-

Pakker sendes med GLS. Alle pakker sendes som forsikret gods og med Track & Trace. Pakkerne uden omdeling sendes til ønsket pakkeshop. Ikke alle varer kan sendes til pakkeshop, hvis ikke muligt er pakkeshop ikke en valgmulighed i checkout. Pakker med omdeling omdeles (bemærk hvis du ikke er hjemme skal pakken efterfølgende hentes i pakkeshoppen).

Ovenstående gælder forsendelser i Danmark. Særskilte fragtpriser for Færøerne, Grønland og Sverige kan ses ved bestilling.
 

Retur

Til privatkunder yder vi 14 dages fuld returret. Du skal blot inden 14 dage efter modtagelse, give os besked pr. mail, om at du ønsker at fortryde dit køb, besked skal sendes pr. e-mail. Fra den dag du giver os besked om at du har fortrudt dit køb så har du 14 dage til at sende/indlevere pakken til os.

Returretten gælder alle varer der ikke er fremstillet specielt/tilpasset efter kundens ønske/krav/specifikationer.

Ovenstående gælder salg til privatpersoner. Der ydes IKKE returret til B2B/erhverv.