Solskærm

Solskærm til bil

Mangler din bil solskærme? På varme, solrige dage kan den skarpe sol være til alvorlig gene for både føreren og passagererne i en bil. Men ved at udstyre din bil med solskærme kan du værne dig selv og andre mod forstyrrende og potentielt farligt lys.

Her på Carlab.dk kan du finde din bils nye solskærm. Er du endnu ikke overbevist om fordelene ved at have solskærme i bilen? Læs med her og få et kort overblik over de mange gode grunde til at have et par solskærme liggende i din bil.

 

Hvorfor bør du have solskærme i bilen?

Der er mange gode grunde til at have solskærme i bilen. Kender du det, at du kommer til at køre afsted uden dine solbriller, og pludselig kommer en skarp, koncentreret solstråle frem bag en bygning? Af og til kan et solvisir tage det værste, men selv hvis du gør dit bedste for at fortsætte med at køre ligeud, vil solen før eller siden bevæge sig væk fra forruden og om i et af de andre vinduer.

 

Solskærme kan solsikre bilens øvrige vinduer

Selv med solbriller på kan sol fra siden eller bagfra være dybt forstyrrende for føreren i en bil. Med solskærme i bilen har du mulighed for at dæmpe den værste sol i både sideruderne og bagruden, hvilket både øger sikkerheden og samtidig gør det mere behageligt at køre bil.

 

Solskærme bidrager til et rart indeklima 

Ved at dæmpe solens stråler kan solskærme bidrage til et koldere og mere behageligt indeklima i bilen. Det er efterhånden svært at finde en bil uden aircondition, men ved at bruge solskærme kan du nedsætte behovet for airconditionen og dermed både spare brændstof og reducere din CO2-udledning.

 

Beskyt din bils interiør med solskærme

Solens stråler er ikke blot til gene for dine øjne men også for din bils interiør. Solens UV-stråler slider på interiøret, og over længere tid kan UV-lys få dit interiør til at falme, tørre ud eller krakelere afhængig af interiørets materiale.

 

Fordele ved foldbare solskærme

De færreste af os har lyst til at stoppe vores biler med unødvendigt habengut, men med foldbare solskærme er det intet problem. Som navnet antyder, kan foldbare solskærme foldes sammen for at fylde mindst muligt, mens de ikke bruges.

 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål angående vores solskærme eller andre af vores produkter, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 70 277 388 eller carlab@carlab.dk.