Cykelholder

Se produkter i underkategorier til Cykelholder

Cykelholder til bil

Elsker du også at tage på cykelferie med bilen? Hvis du har en eller flere gode cykler, der skal transporteres sydpå med bilen, så er en cykelholder på taget en ideel måde at transportere dem på. Du får en sikker og stabil opbevaring af cyklen på taget af bilen, og det sikrer dig godt udsyn ud af bagruden. Se nærmere på vores udvalg af cykelholdere til bilen, og find den helt rette til dine tagbøjler.

Cykelholder til tagbøjle

Hvis du har holdt dig tilbage med at tage på cykelferie, fordi du ikke har haft en ordentlig og sikker måde at opbevare din cykel på, så er det en rigtig god investering at montere en cykelholder på tagbøjlerne. Så er du et vigtigt skridt tættere på at kunne tage afsted når du har lyst, velvidende at din cykel er i gode hænder i cykelholderen.

Ny cykelholder til bilen

Du kan se nærmere på vores forskellige cykelholdere til bil her i webshoppen, og finde din foretrukne. Hvis du har nogle spørgsmål inden bestilling, så kan du fange os på telefon eller mail. Vi glæder os til at hjælpe dig på vej med en ny cykelholder til dig og din bil.