Hjullås

Hjullås

Vil du gerne sikre din ældre bil, campingvogn eller trailer mod tyveri? Så er en hjullås en rigtig praktisk anordning, der gør det umuligt at trille væk med dit køretøj. En hjullås er en meget simpel og effektiv måde at låse din bil eller andet køretøj fast, og set i forhold til sin lave pris, er det en meget fornuftig investering. Du kan se vores diverse hjullåse her på siden, så se nærmere på modellerne, og find den rette til dig.

Beskyt din bådtrailer eller veteranbil

Moderne biler har ikke brug for en hjullås, men hvis du har en ældre bil, så er det meget muligt, at den ikke er indrettet hensigtsmæssigt i forhold til tyveri. Her er en hjullås en god løsning, da den giver dig vished om, at din bil eller trailer ikke kan trilles eller skubbes væk.

Køb din hjullås til bil online

En hjullås er en alsidig låsetype, der kan bruges på alle dine køretøjer, der i sagens natur har hjul. Det er derfor en dejlig lås at have liggende, hvis du har en eller flere typer køretøj, der fra tid til anden skal beskyttes mod tyveri. Du kan købe din nye hjullås her i vores webshop.