Cat-Back system

Cat Back-system

Vil du gerne have mere kraft og lyd fra din motor? Så er et Cat Back-system måske det helt rette for dig. Cat Back er et udstødningssystem, der har mindre lyddæmpning, end der ofte er at finde i en fabriksmonteret udstødning, men det optimerer også hestekræfterne. Med et Cat Back-system får du derfor en mere kraftig ydelse, både i Hk og i lyd. Tag et kig i vores forskellige Cat Back-systemer, og find en model, der passer til din bil.

Cat Back til din bil

At montere Cat Back-udstødning på din bil er en billig måde at få en mere vild og sporty lyd, men det er også et system, der forbedrer luftgennemstrømningen, hvilket mindsker presset på bilens motor. Samtidig får du mærkbart mere kraftudnyttelse og mindre brændstofforbrug. Der er altså mange fordele ved at montere et Cat Back-system på din bil.

Find det rette Cat Back-system her

Som du kan se, så har vi mange Cat Back-systemer, og det er vigtigt, at du finder det, der netop passer til din bilmodel. Tag et kig, og find forhåbentlig det helt rette udstødningssystem til din bil. Vores webshop står klar til at behandle din bestilling hurtigt, så du snart kan modtage dit nye Cat Back-system.