Manifold

Manifold

Er du på jagt efter en ny manifold til bilen? En manifold, der også kaldes et grenrør, er en vigtig del af din bil, der forbinder udstødningen med motoren, og som hjælper med til at sikre en fornuftig effekt og brændstofforbrug i bilens motor. Hvis din bils manifold ikke er fuldt ud funktionsdygtig, så er det bare om at få den udskiftet. Du kan se vores forskellige grenrør her på siden.

Udskift bilens manifold

Ordet manifold kommer fra det engelske ord, og oversat betyder det mangfoldig. Det henviser til, at grenrøret har mange funktioner, og det er en central, omend ikke særlig kendt, del af din bil. De fleste omtaler denne del som en manifold, men du kan også benytte det mere danske ord, grenrør eller forgreningsrør. De fleste motorer har både et indsugningsmanifold og et udstødningsmanifold.

Køb en manifold til din bil online

Hvis du har fundet den rette manifold til din bil i vores sortiment, så kan du med få klik bestille det hjem i vores webshop. Har du ikke fundet den helt rette manifold, så er du mere end velkommen til at kontakte os, og så vil vi gøre hvad vi kan for at skaffe den rette manifold hjem til dig til en lav pris, som du kender det fra hele Carlab.dk.