Meguiars er med god grund et anerkendt og populært mærke, som producerer bilpleje i allerhøjeste kvalitet. Her hos Carlab har vi samlet et stort udvalg af de bedste produkter fra Meguiars. Du finder blandt andet bilvoks, poleringsmaskiner, applikatorer, rensemidler til indvendig og udvendig rengøring samt detailer-spray til at opnå den ekstra flotte finish. Gå på opdagelse i vores brede udvalg af de fantastiske Meguiars-produkter og find lige præcis de produkter, som gør rengøringen nemmere og bilen flottere. 

Bilpleje i topklasse fra USA til Danmark

Meguiars er et amerikansk mærke, som blev grundlagt i 1901 af Frank Meguiar Jr. Meguiars har lige siden været et førende mærke indenfor bilplejeindustrien. Det, der adskiller Meguiars fra andre mærker, er deres fokus på kvalitet og ydeevne. De er dedikerede til forskning og udvikling og anvender avancerede og innovative teknologier for at skabe produkter, som både skaber et flot resultat og minimerer mængden af vedligeholdelsesarbejde. 

På grund af deres omfattende sortiment og gode omdømme er Meguiars et populært mærke i Danmark, og langt de fleste forhandlere indenfor bilindustrien fører deres kvalitetsrige og pålidelige produkter. 

Meguiars innovative og pålidelige produkter

Meguiars producerer som sagt både voks, rensemidler og mere med deres avancerede og innovative teknologier. Du finder specialiserede produkter lavet til at rense for eksempel fælge, dæk, lak og motor. Nedenfor har vi samlet nogle af Meguiars mest populære produkter. 

Meguiars Hybrid Ceramic Wax

Meguiars Hybrid Ceramic Wax kombinerer fordelene ved keramisk beskyttelse og voks i én enkelt formel. Meguiars Hybrid Ceramic Wax-produkter giver en stærk og holdbar beskyttelse på bilens lak, der hjælper med at afvise blandt andet vand, snavs, fugt og UV-stråler. Det er nemt at påføre med for eksempel sprøjteflaske eller en applikator. Lad blot produktet tørre efter påførsel. Husk dog altid at følge produktets anvisninger. 

Meguiars Ultimate Compound

Meguiars Ultimate Compound er et veldesignet produkt, der er skabt til at fjerne ridser, swirls, oxidation eller andre overfladefejl på bilens lak. Det er en af Meguiars mest populære produkter blandt andet på grund af dets effektivitet og nemme påførsel. Meguiars Ultimate Compound giver din bil en fornyet glans og giver bilen nyt liv. 

Meguiars Polish

Meguiars Polish er designet til at forbedre og beskytte bilens lak. Meguiars designer forskellige poleringsprodukter, der passer til forskellige slags lak og biler. Ved påførsel af Meguiars Polish kan du fjerne mindre ridser, oxidation eller swirls. Du beskytter samtidigt også lakken mod snavs, UV-stråler og fugt. Ligesom deres andre produkter er det nemt at anvende og efterlader bilen med en flot finish. 

Carlab - stolte forhandlere af Meguiars

Hos Carlab er vi stolte forhandlere af det kvalitetsrige mærke Meguiars. Meguiars er et mærke der gang på gang leverer produkter, der både skaber fantastiske resultater, og som gør arbejdsbyrden lettere. 

Er du i tvivl om, hvilket Meguiars-produkt, du skal bruge til din bil eller har du andre henvendelser, er du altid velkommen til at kontakte os per telefon 7027 7338 eller sende os en mail på [email protected]. Vi står klar til at hjælpe dig med gode råd og professionel vejledning.