Bakspejl

Et bakspejl er en uundværlig feature i enhver bil og er med til at øge sikkerheden, når du kører. Her på siden finder du kvalitetsrige bakspejle, som opfylder forskellige behov og krav, og som kan indstilles, så de passer dig perfekt. Uanset om du ønsker at holde øje med junior på bagsædet, have et bredere synsfelt eller ønsker et bakspejl, som nemt kan indstilles efter dine præferencer, så finder du det her hos Carlab.dk.

 

Hvilket bakspejl skal jeg vælge?

Valg af bakspejl er afhængigt af dine præferencer, køreforhold og din bils specifikationer. Nogle ting du kan overveje, når du skal købe nyt bakspejl er, om du blot har brug for et standard bakspejl, designet til at give et direkte billede af, hvad der sker bag køretøjet, eller måske et bredvinklet, også kaldt panorama, bakspejl, som giver dig et bredere synsfelt, hvilket kan forbedre sikkerheden, eller om din bil kan trække et elektronisk bakkamera, som giver dig billeder på et display om, hvad der ligge bagude for bilen. 

 

Hold øje med dit barn på bagsædet

Spejle i bilen kan bruges til meget mere end blot at tjekke trafikken bagude. Med et bilspejl til at sætte på nakkestøtter, kan du i refleksionen holde øje med, hvordan dit barn har det under køreturen. Alt efter hvordan barnesædet sidder, kan du placere bilspejlet, så du kan se dit barn i bakspejlet, hvilket giver ekstra tryghed for både dig og dit barn. 

 

Hvad er et panorama bakspejl?

Et panorama-bakspejl giver dig en bredere synsvinkel samt mere overblik over bilens indre, hvilket kan være godt, hvis du vil kunne holde øje med passagerer eller genstande i bilen. De giver en øget sikkerhed med deres bredere synsvinkel. Mange vælger dem også på grund af deres flotte designs, der kan passe til en mere sofistikeret æstetik i bilen.

 

Find dit bakspejl hos Carlab.dk

Hos Carlab.dk har vi samlet et udvalg af forskellige typer bakspejle i forskellige prisklasser, så alle kan opgradere sikkerheden i deres bil og få mere overblik, når de kører. Er du i tvivl om, hvilket bakspejl du skal investere i, eller har du andre henvendelser, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi har et professionelt team, der står klar til at hjælpe dig.