Folie til bil

Se produkter i underkategorier til Folie til bil

Folie til bil

Undersøger du mulighederne for at beklæde din bil med folie, også kaldet car wrapping, så er du ankommet til det helt rigtige sted. Her hos Carlab har vi et bredt udvalg af folie til bil, herunder vinylfolie, sprayfolie, carbonfolie og stickerbomb-folie. Læs med her og bliv klogere på de forskellige kategorier, hvor lang tid folien holder, og hvordan du lægger folien på din bil.

Køb vinylfolie til din bil - en holdbar løsning

Vinylfolie fås i et hav af designs med forskellige farver og mønstrer, heriblandt også som stickerbomb- og carbonfolie. Hvis vinylfolien installeres korrekt, og hvis den i øvrigt holdes ren og undgår ridser og skader, har den en typisk holdbarhed på omkring 5-7 år eller endda længere. Vinylfolie er et meget fleksibelt materiale, som er modstandsdygtigt over for vibrationer og bevægelser, og det er i stand til at strække sig uden at revne eller beskadige bilens overflade.

Find farverne mat grå, mat sort, rød og hvid folie til din bil 

Når det kommer til valg af farver til folien på din bil, er der flere populære muligheder at vælge imellem. Folie i farverne mat grå og mat sort er ofte valgt for deres elegante og sofistikerede look, mens rød folie kan give din bil et mere iøjnefaldende udseende. Hvid folie er også en populær mulighed, da det giver din bil et rent og moderne udtryk. Uanset hvilken farve du er på udkig efter, kan du finde den i vores sortiment. 

Sådan lægger du vinylfolie på din bil

 1. Rengør bilens overflade grundigt med en opløsning af vand og enten mild sæbe eller isopropylalkohol.
 2. Tør bilen af med en mikrofiberklud.
 3. Mål bilens dimensioner og kurver og skær vinylfolien til med en skæremaskine.
 4. Placer folien forsigtigt på bilens overflade og juster til den ønskede position. Fjern eventuelle bobler og rynker ved at glatte folien ud med en applikator.
 5. Skær overskydende folie til langs kanter og hjørner med en skarp kniv.
 6. Opvarm forsigtigt med en varmepistol eller varmluftblæser for at forme folien til bilens kurver og kanter.
 7. Trim overskydende materiale og glat folien ud for et jævnt finish.

Sprayfolie - en nemmere løsning

Ligesom vinylfolie fås sprayfolie også i et væld af farver, og det hjælper på samme måde med at beskytte bilens maling mod ridser og vejrforhold. Til gengæld er sprayfoliens holdbarhed typisk kun 2-3 år, selv hvis det er installeret og vedligeholdt korrekt.

Sådan lægger du sprayfolie på din bil

 1. Rengør bilens overflade grundigt med en opløsning af vand og enten mild sæbe eller isopropylalkohol. 
 2. Tør bilen af med en mikrofiberklud.
 3. Afdæk de dele af bilen, som ikke skal sprøjtes til, med maskeringstape eller papir.
 4. Ryst sprayfolien og spray et tyndt og jævnt lag over bilens overflade fra en afstand på 20-30 cm. Gentag indtil du har opnået det ønskede resultat men vær opmærksom på ikke at bruge for meget spray.
 5. Lad sprayfolien tørre i 24 timer.
 6. Fjern maskeringstape og papir forsigtigt og trim overskydende materiale.

Har du spørgsmål til priser eller produkter?

Er du i tvivl angående vores folie til biler, eller har du spørgsmål til andre produkter, så kan du altid kontakte vores kundeservice på tlf. 70 277 388 eller carlab@carlab.dk.

FAQ 

Hvor meget folie skal man bruge til en bil?

Mængden af folie, der kræves til at foliere en bil, afhænger af bilens størrelse og form samt typen af folie, der anvendes. Normalt kræver en personbil mellem 12 og 15 meter folie, men dette kan variere afhængigt af bilens størrelse og form.

Kan man foliere en bil selv?

Ja, det kan du sagtens. Her på siden kan du finde vores guide til, hvordan du selv kan lægge folie på din bil.