Parkering

Parkeringsskive

Leder du efter en automatisk parkeringsskive til bilen? Mange af os kender til smerten ved at have parkeret en bil og forladt den i 10-15 minutter, hvorefter vi kommer tilbage til en parkeringsbøde under vinduesviskeren. Men med en elektronisk parkeringsskive er det slut med det pjat.

Her hos Carlab har vi et stort udvalg af elektroniske parkeringsskiver, der aktiveres helt automatisk, hver gang du parkerer din bil. Mangler du desuden en klæbepude til din parkeringsskive, eller skulle du stå og mangle en godkendt parkeringsskive til udlandet, så finder du det også her på siden.

 

Den automatiske parkeringsskive

Med en elektronisk parkeringsskive er det slut med dumme p-bøder. Når du parkerer din bil, registrerer den automatiske parkeringsskive, at du holder stille, hvorefter den registrerer starttidspunktet for din parkering. Derefter tæller parkeringsskiven automatisk tiden op, mens bilen er parkeret.

Når du vender tilbage til bilen, registrerer parkeringsskiven, at bilen igen er i bevægelse, og derefter nulstiller parkeringsskiven sin tidsmålingen. På den måde er den elektroniske parkeringsskive også helt automatisk klar til at starte en ny parkering, næste gang bilen holder stille.

 

Parkeringsskive med solceller

Foruden elektroniske parkeringsskiver findes der også automatiske parkeringsskiver med solceller. De fungerer på samme måde som dem med batteri, men da parkeringsskiven er i stand til at oplade sig selv med sine solceller, er det en endnu mere pålidelig løsning, som ikke kræver udskiftning af batteri.

Men hvad så, når solen ikke skinner? Solceller kræver ikke fuld sol for at lade op. De er også i stand til at lade op, når der enten er overskyet, eller når solen står lavt. Stadig vil en automatisk parkeringsskive med solceller dog opnå den mest effektive opladning i fuld sol, og samtidig gør du også klogt i ikke at parkere i skyggefulde områder for ofte.

 

Klæbepuder til parkeringsskiver

Uanset om din automatiske parkeringsskive er faldet ned, eller om du skal have installeret en ny, så får du brug for klæbepuder til opgaven. Her hos Carlab har vi klæbepuder til enhver slags parkeringsskiver.

 

Parkeringsskiver godkendt til udlandet

Har du planer om at rejse til udlandet i den nærmeste fremtid, så kan du finde en internationalt godkendt parkeringsskive her på siden. Nogle lande og byer kræver specifikke typer af parkeringsskiver, og derfor kan du gøre dig selv en stor tjeneste ved at anskaffe dig sådan en.

 

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål angående vores parkeringsskiver eller andre af vores produkter, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 70 277 388 eller carlab@carlab.dk.