Cykelholder til tagbøjler

Cykelholder til tagbøjler

Drømmer du om at kunne tage på cykelferie i sydens sol? En af de bedste måder at opnå det på, er ved at tage bilen, og have cyklen i cykelholder til tagbøjler. Med en cykelholder til bilens tag, så får du et godt udsyn ud af bagruden, og din cykel er i gode og sikre hænder på taget. Hvis du har set professionelle cykelløb, så har du nok lagt mærke til, at det er på denne måde, at deres cykler bliver transporteret.

Bagmonteret cykelholder

Du kan også montere din cykelholder bagpå, og det er den mest almindelige løsning i hverdagen. hvis du nemt skal tage din eller et familiemedlems cykel med i bilen, så er en bagmonteret cykelholder en nemmere og hurtigere løsning, end cykelholder til tagbøjler. På den lange rejse anbefaler vi i udgangspunktet cykelholder til tagbøjler.

Cykelholder - bagmonteret eller til tagbøjler

Hvis du går efter en cykelholder til tagbøjler, eller en bagmonteret cykelholder, så find den her på siden. Du kan se vores forskellige cykelholdere igennem, og finde den, der passer perfekt til dig og dine behov. Uanset hvilken du vælger, så vil det give dig en masse frihed til at kombinere bil og cykel, så du kan få det bedste ud af begge dele.