Refleksfolie

Refleksfolie

Vil du gerne føje reflekser til din bil eller trailer? Med refleksfolie i diverse former og længder kan du tilpasse som du vil, og skabe en højere grad af synlighed. Vi har en række forskellige slags refleksfolier på lager, som du kan se præsenteret her på siden. Sæt små refleksprikker på din bil eller hvad med en lang stribe til din bådtrailer?

Sikkerhed med reflekser til bil

Hvis du gerne vil højne sikkerheden for dit køretøj, både når det er i fart og når det holder parkeret på offentlig vej, så er refleksfolie en rigtig god idé. Det giver mere synlighed, også når dit køretøj er slukket, og ikke gør meget væsen af sig i mørket. Refleksfolie kan også bruges på din carport eller et hushjørne. Sæt refleksfolie på, så kan du være sikker på, at den vil lyse op, når det gælder.

Bestil refleksfolie hjem

Hvis du har set vores forskellige typer refleksfolie til biler og andre køretøjer igennem, og har fundet den rette refleksfolie til dit behov, så er det let og ligetil at bestille det hjem i vores webshop. Du kan med fordel se resten af vores sortiment igennem, så du kan slå to eller flere fluer med et smæk, og bestille alt det hjem, som du mangler.