Centreringsringe

En centreringsring bruges til at centrere et bilhjul på navet af en bil, dvs. den midterste del af hjulet, som akslen passerer igennem. Centreringsringe er med andre ord medansvarlige for at holde hjulene stabile og sikre ved at bidrage til, at alle hjulene sidder, som de skal.

 

Oplever du vibrationer eller støj, mens du kører, eller har du for nylig skiftet til hjul med en anden størrelse eller navdiameter? Hvis ja, så bør du overveje at købe nye centreringsringe. Her hos Carlab har vi et stort udvalg af centreringsringe - endda i forskellige farver.

Hvad er centreringsringe?

En centreringsring er en lille metal- eller plastikring, der fungerer som adapterstykke mellem navet of hjulet. Hjulets fælg er naturligvis boltet fast på navet, men for at sikre, at hjulet ikke bevæger sig sideværts, er der brug for en centreringsring. Derfor kaldes centreringsringe også centerringe til fælge.

Hvornår skal du købe nye centreringsringe?

Slidte eller beskadigede centreringsringe kan resultere i ubehagelige symptomer under kørslen. Du vil enten opleve vibrationer i rattet eller i bilen, hvilket kan føre til ujævnt slid på dæk og hjul og dermed øge risikoen for skader og ulykker, eller også vil du opleve en skærende eller raslende lyd, når du drejer hjulet. Bemærker du nogle af disse symptomer, bør du overveje at købe nye centreringsringe.

Find de rigtige centreringsringe

Når du køber nye centreringsringe, er det først vigtigt at undersøge din bils krav. Centerringe kommer i forskellige størrelser og former, og for at sikre at dine nye centreringsringe er kompatible med din bil, skal du kende til din bilmodels specifikke krav til centreringsringenes dimensioner.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores centreringsringe eller andre produkter, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 70 277 388 eller carlab@carlab.dk.